115 g Philadelphiaost
100 g vispad grädde
200 g mörk choklad av god kvalité, gärna smaksatt
1 tsk vaniljpulver
1 st stort ägg
Koka grädden med philadelphian tillsätt ägget och häll det försiktigt i chokladen och mixa smeten slät med en stavmixer.
Fyll upp smeten i en smord form och baka den på 95 grader ca 45 min beroende på storleken på formen, smeten ska sluta dallra när man puttar på formen.
Ta ut pastejen och låt den svalna helt.
Frys den sedan en liten stund så den går lätt att skära.
Kokos skum
I burk kokosmjölk (ej light)
Ställ kokosmjölks burken i kylen över natten.
Fyll antingen upp en siphon eller häll kokosmjölken i en bunke.
Smaksätt nu med något om du vill, tex. vaniljpulver, kakao eller lime zest eller liknande.
Vispa kokosmjölken med elvisp tills den är som vispad maräng och stannar i formerna.
Lägg i sprits och nu är den spritsklar.