
(Tar max 15-20 minuter att baka)
48 st
4l vetemjöl
4 tsk havssalt
16 tsk (70g) bakpulver
2 l mjölk (laktosfri)
16 msk (200g) rapsolja
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 210´c.
2. Blanda vetemjöl, bakpulver & havssalt i en bunke.
3. Häll i oljan och mjölken (laktosfri) i bunken/över mjölblandningen och rör till en kladdig deg.
4. Pudra mjöl över bakbordet och rulla degen till en längd och dela därefter degen i 4st delar och därefter varje deg till 12st jämnstora bitar.
5. Forma bollar av degbitarna och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper och pudra över lite vetemjöl på bollarna och platta till dem lite.
6. Grädda frallorna i mitten utav ugnen i ca.10-12min och låt dem svalna något på plåten.
-Laktos