
200 g mörk choklad
200 g nougat
50 gram smör
2 msk rapsolja
Smält mjölkchokladen och rör i rapsoljan, och häll hälften i en bakplåtspappers klädd form. Ställ kallt och låt stelna.
Smält mörk choklad, nougat och smör. Blanda i kondenserad mjölk. Rör tills smeten är slät och glansig. Rör i nötterna.
Häll upp på lagret med mjölkchokladen. Ställ kallt liten stund och häll på sista mjölkchokladen.
Låt den stå svalt i några timmarn innan du skär upp den i bitar.
Ett tidigare testat recept på egen Ragusa;
50 gram smör
1 msk rapsolja
Smält mörk choklad och smör. Blanda i kondenserad mjölk. Rör tills smeten är slät och glansig.
Rör i nötterna.
Häll i en bakplåtspappers klädd form. Ställ kallt och låt stelna.
Smält mjölkchokladen och rör i rapsoljan.
Häll över den kylda chokladsmeten. Låt den stå svalt i några timmar innan du skär upp den i bitar.
