
Falsk potatissallad
1 squasch
1/2 rödlök
1/2 spetspaprika
1/2 rödlök
1/2 spetspaprika
3 st. salladslökar
Ramslök efter tycke och smak
Smör att steka i
Ramslök efter tycke och smak
Smör att steka i
1-2 msk dijonsenap
1 solo vitlök
Salt
Peppar
1 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
1 solo vitlök
Salt
Peppar
1 dl majonnäs
1 dl creme fraiche
Tärna squashen och röd löken.
Fräs i smör och låt svalna.
Fräs i smör och låt svalna.
Hacka upp paprika, salladslök och ramslöken.
Blanda ihop dressingen och smaka av.
Blanda samman allt och låt stå och dra sig en stund innan det ska ätas.
Blanda ihop dressingen och smaka av.
Blanda samman allt och låt stå och dra sig en stund innan det ska ätas.
Vi åt grillad entrecote, sallad, falsk potatissallad och bearnaisesås. Mmm!
