
Paranötskakor med apelsinchoklad
30-40 g Smör
65 g paranötter
2/3 krm vaniljpulver
4 msk sötströ
2 msk mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
70% Mörk choklad med apelsinsmak
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Häll alla ingredienser i en mixer och mixa ihop.
- Forma plattor av degen och lägg på bakplåtspappersklädd plåt.
- Grädda i övre delen av ugnen 8-10 min.
- Låt svalan.
- Smält chokladen och doppa kakorna i den eller ringla över chokladen.
LCHF kokosbollar
2 dl mandelmjöl eller kokosmjöl
50 g smör
1 msk kokosfett
1/2-1 dl sötströ
2-3 tsk starkt kaffe eller espresso
0,5 tsk vaniljpulver
1/2 dl kakao
Kokosflingor
- Blanda allt väl. Forma bollar och rulla i kokos.
- Ställ kallt en stund innan servering.
Chokladbräck
50 g Paranötter
30 g Pecannötter
50 g mörk choklad
3 msk kokos
- Blanda nötter och choklad i en kastrull på svag värme.
- När chokladen smält och nötterna är väl blandade i chokladen, skeda upp på bakplåtspapper.
- Strö över lite kokos och in i kylen.