

Gör så här:
Kvällen/dagen innan:
1. Häll jästen & vattnet i degblandaren, blanda tills jästen löst upp sig.
2. Lägg i smör, socker och blanda.
3. Häll därefter i vetemjöl special, lite i taget och tillsätt tillsist havssaltet och fortsätt att blanda/knåda, degen är klar när den släpper ifrån bunkens kanter.
4. Låt degen jäsa i ca. 40min under bakduk.
5. Dela degen i 45-50st bitar och rulla varje del till en "10cm lång korv", doppa de i basmüsli och lägg alla längder på plåtar med bakplåtspapper under och platta till dem en del och pudra över mjöl.
6. Lägg en bakduk el. plastfolie över bröden och låt dem jäsa i kylen över natten.
På morgonen/dagen efter:
1. Ta ut plåtarna ur kylen och ställ dem i rumstemperatur i ca.10min. Sätt ugnen på 190´c
2. Sätt in bröden i ugnen på 190´c och grädda ca.10-12min el. tills bröden har en innertemperatur på minst 96´c.
3. Låt dem svalna.
-Laktos
-Mjölk